82.Yıl Kutlamaları

DUYURU

06-07 Haziran 2020 tarihlerinde kutlayacağımız 82. Yıl kutlamaları kapsamında, 1959-1960 mezunlarımıza Altın yıl, 1969-1970 mezunlarımıza Onur, 1989-1990 mezunlarımıza Anı plaket töreni ve geleneksel Pilav günü etkinliğimiz, Dünyayı ve Ülkemizi etkileyen corona virüsü salgını nedeniyle Yönetim Kurulumuzun bu konuda aldığı karar ile bir yıl ertelenerek 05-06 Haziran 2021 tarihinde yapılmasına karar verilmiştir.

Anılan bu tarihlerde, 1960-1961 mezunlarımıza Altın yıl, 1970-1971 mezunlarımıza Onur, 1990-1991 mezunlarımıza da Anı plaketleri düzenlenecek 83. Yıl kutlamaları çerçevesinde, geleneksel Pilav günü etkinliklerinde verilecektir.

Bu iki dönemi birlikte kutlayacağımız 05-06 Haziran 2021 tarihlerinde buluşmak dileğiyle esenlikler dileriz.

MEHMET ÇELİKEL

LİSESİ VAKFI